Exclusief en trendy
Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece®. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en past bij iedere woonstijl.

Handige functionaliteiten
Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Lamelbreedtes
In de collectie houten jaloezieën kun je kiezen uit drie lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 50 en 65 mm. Een smalle lamel creëert een rustig beeld. Voor een stoere look kies je voor een extra brede lamel van 65 mm.


Uitstraling
De verschillende houtsoorten in de collectie hebben een eigen uitstraling. Essen is sterk en van hoge kwaliteit. En bamboe heeft een natuurlijke uitstraling, maar is ook duurzaam. Het groeit namelijk razendsnel.

Persoonlijke twist
Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband, of met een print! Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen. 

Bediening
Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. De bediening zit naar keuze links, rechts of kruislings. Voor extra bedieningsgemak of jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen, kun je ook kiezen voor elektrische bediening.

Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.

 

 

  • Houten jaloezieën
    Houten jaloezieën

    Exclusief en trendy
    Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece®. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en past bij iedere woonstijl.

    Handige…

© 2019 - 2024 Woonwinkeldrok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel