Rolgordijnen voor elk interieur
Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Een rolgordijn is altijd mooi en functioneel. 

Verduisterend of lichtdoorlatend
Onze collectie rolgordijnen biedt meer dan 200 kleuren in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar. 

Je eigen stijl
Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. 

Rethought
Rolgordijnen kunnen naast mooi ook duurzaam zijn. De lichtdoorlatende stoffen uit de serie Rethought zijn gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en na de levensduur van het rolgordijn weer recyclebaar. 1 m2 van deze rolgordijnstof is gemaakt van 6 petflessen.

Draai-kiepramen
Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg.

 

Een rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren als verduistering gewenst is.
 
Je kunt je rolgordijn ook bevestigen op je draai-kiepraam door middel van klemsteunen. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

 
Dakramen
De op maat gemaakte rolgordijnen zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Elektrische bediening
Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is onze elektrische bediening een uitkomst. 
 
Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.

  • Rolgordijnen
    Rolgordijnen

    Rolgordijnen voor elk interieur
    Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude…

© 2019 - 2024 Woonwinkeldrok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel