Onze collectie heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Je kunt kiezen uit 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte combineren. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier laat hangen.
 
Verschillende plooien en wave
Je kunt kiezen uit vier typen plooien om de uitstraling van je gordijn te bepalen: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi en de retourplooi. Het nieuwe wave model geeft een mooi gelijkmatig golfeffect aan je gordijn. De diepte van de golf is standaard 16 cm, maar kan ook in een andere diepte.
 
Maak je gordijn bijzonder 
Je kunt je gordijn bovendien laten voorzien van een bijzonder detail en daarmee je interieur helemaal compleet maken. Zo kun je kiezen uit een contrasterende border of ringen van koper of RVS.

De border kan onderaan of bovenaan worden geplaatst. Je kunt zelf de kleur border kiezen uit dezelfde stofserie als de rest van het gordijn.
 
Door te kiezen voor een mooi stiksel krijgt je gordijn een authentieke uitstraling. Het stiksel wordt verticaal geplaatst op je gordijn. Houd je van kleur in je interieur? Kies dan een fel gekleurd stiksel op een neutrale gordijnstof of een contrasterende kleur voering voor je gordijn.
  
Onderhoud
Vrijwel alle gordijnstoffen uit de collectie kunnen gewassen worden. Ieder gordijn wordt voorzien van een label met het wasvoorschrift.
 
Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.

  • Gordijnen
    Gordijnen

    Onze collectie heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Je kunt kiezen uit 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk…

© 2019 - 2024 Woonwinkeldrok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel