Artikel 1 van 1

Verticale jaloezieën

Uiteenlopende raamvormen
Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor rechte en schuine ramen, raam- deurcombinaties en ramen met ongelijke hoogte.

Creëer je eigen verticale jaloezie
De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren.

Materiaal en lamelbreedtes
Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.

Stof
De zachte en warme uitstraling is wat stoffen lamellen mooi maakt. de collectie biedt ruime keuze in vrijwel iedere tint. Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 63 mm, 89 mm en 127 mm lamellen.

Kunststof
De kunststof lamellen zijn hoogwaardig en duurzaam. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vocht: ideaal dus voor de badkamer en keuken. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar in 52 mm, 89 mm en 127 mm lamellen.

Pure
De verticale jaloezieën uit deze serie passen bij iedere smaak en stijl. Ze hebben mooie basic kleuren en vergrijsde tinten. En je kiest het materiaal dat bij jou wensen past: strak kunststof, praktische houtlook of duurzame stof. Deze stof is gemaakt van gerecyclede petflessen: helemaal van nu en ecologisch verantwoord. 


Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.

© 2019 - 2024 Woonwinkeldrok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel